085 4883614 info@toz-thuiszorg.nl
Over ons

Wie is Tamaja? De zorg voor elkaar!

Tamaja Okolo Zorg. Als verzorgende kom je altijd in een situatie waar je snel moet omschakelen. Mijn werk doe ik met veel liefde en plezier. Het is breed en de dagelijkse ervaring die ik opdoe is mooi. Soms denk ik: ‘’waarom moeten zoveel mensen zich eenzaam voelen? Kunnen wij niet voor elkaar zorgen?’’ Ik ben al sinds 2012 als zelfstandige gaan werken en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad. De complimenten die ik van cliënten krijg hoe ik het doe, daar ben ik trots op. Als ik thuis kom van een dag werken besef ik dat ik een prachtig beroep heb!

Oprichter

Tamaja Okolo Zorg is in 2018 opgezet door Xiomara Angel. Ze is geboren met een gave om voor mensen te zorgen. Zorgen voor mensen is altijd haar passie geweest. Van jongs af aan begon zij met het opvangen van buurt kinderen. Daarnaast deed zij vrijwilligers werk bij ouderen. Later heeft ze een aantal jaar als doktersassistente gewerkt op Curaçao. Hierna kwam zij naar Nederland met als doel zorgbehoevende ouderen de allerbeste mogelijke zorg te bieden die zij verdienen. Dat deed zij met veel plezier in diverse zorg instellingen en
thuiszorg organisaties. Haar Visie dat er beter naar ouderen geluisterd moet worden heeft ervoor gezorgd dat zij haar eigen bedrijf is gaan oprichten. De cliënt serieus nemen door goed te luisteren en flexibel te zijn in he bieden van zorg is essentieel zodat de wensen van de cliënt centraal staan.

Onze Visie en Missie

Onze verpleegkundigen en verzorgenden bieden professionele en kwalitatieve zorgen dienstverlening aan een ieder die zorgbehoeftig is. Wij stimuleren de zelfredzaamheid van onze cliënten door ze te ondersteunen daar waar zij hulp nodig hebben. Wij vinden het heel belangrijk dat de cliënt zelf de regie in handen houdt en daarom overleggen wij continue met de cliënt en naast betrokkenen over hun wensen en het te verlenen zorg.

K104795/01